5 начина , по които носите вашата риза от деним

 

Една от най- трудните дрехи за съчетаване: риза от деним.
Ето 5 начина как може да я носите с фантазия и увереност.

Някога случвало ли ви се е да имате идея как да носите новата си дънкова риза, но резултата да е бил разочароващ ? Ризата от деним е една от любимите ризи, които всички биха искали да носят, но изглежда, че е трудно да се справят със съчетаването и с други дрехи. Ризата от деним е casual и удобна, но често прави външния вид да изглежда по-малко елегантен и привлекателен.

За да не се налага да се отказвате от това да носите ризата си от деним, тук ще ви предложим нашите пет най-добри комбинации с риза от деним.

▷ Риза от деним С ПОЛА

Няма значение дали полата ви ще е с висока талия, тип молив, плисирана или класиката в полите – минижуп , полата е идеална за съчетаване с риза от деним. Ако полата е елегантна, ризата от деним ще придаде един страхотен баланс, докато ако полата е семпла или спортна може да съчетаете ризата си с някакъв аксесоар. Винаги търсете баланс между полата и ризата от деним, помагайки си с подходящ аксесоар.

Ако искате да сте по-секси може да я носите разкопчана, ако пък искате един по-шикозен лик, закопчайте ризата си докрай.

Разгледайте тези снимки за да се вдъхновите !

 

риза от деним

▷ Деним върху деним

Не се плашете от деним върху деним ! Това да съчетаете дънковото с дънково може да бъде дори забавно. Ако искате да не изглеждате като в костюм може да използвате два нюанса дънково.

С два различни нюанса отгоре и отдолу, в действителност, ефектът би бил по-динамичен и интересен и ще избегнете семплият ефект. Една риза в по-светло синьо би изглеждала страхотно с тъмни дънкови панталони. Мотото е: създайте различни варианти на нюанси.

Ето няколко идеи как може да го направите.

 

риза от деним

Неповторимата Бионсе с риза от деним и пола

риза от деним

риза от деним

▷ Риза от деним С КЪСИ ПАНТАЛОНКИ

Лято е и ризите от деним се появяват навсякъде. Ето защо идеалното съчетание за лятото е с къси панталонки. Ако ги носите с къси панталонки, но не искате да прекалявате с елегантността изберете къси панталонки с шарена щампа: един от най-шикозните аутфити за всеки ден през лятото.

Вижте няколко примера за това как може да ги съчетаете в снимките по-долу.

// СНИМКИ //

 

▷ Едно върху друго

Ризата от деним е много подходяща за носене върху или под някаква друга дреха. Тя е толкова неутрална, че може да я съчетаете с каквато и да е било дреха: зелена светлина за въображението ви!

Този начин е подходящ за пролетта и лятото, ако съчетавате ризата от деним с къси панталонки. Удобно и стилно за есента и зимата, ще е ако я носите под или върху някоя от дрехите ви.

Ето някои идеи на ризи от деним съчетани под или върху дрехи.

// СНИМКИ //

 

▷ С панталони с щампа

Едно от предимствата на ризата от деним е, че ‘’ забавя ‘’ биенето на око на панталоните с щампа и ярки цветове. Поради тази причина ще бъде най-добрия ви избор ако искате да носите панталони с щампа и ярки цветове без да сте толкова екстравагантни, поддържайки един балансиран аутфит.

Дългите панталони с щампи, както и късите се съчетават много добре с ризи от деним и благодарение на това че балансират вашето облекло може да носите щампите, които искате.

Ето как.

// СНИМКИ //

 

 

Златните правила, които трябва да помните:

  • Използвайте риза от деним в баланс с аутфита ви.
  • Експериментирайте с комбинации от платове: дънки и коприна, дънки и бляскави платове, дънки и трикотажни платове.
  • Комбинирайте с различни нюанси, ако носите деним върху деним.

Допълнителна информация за Микита Сасим , който вдига ризата си от деним , може да намерите тук.